Надхвърляме Вашите очаквания

Мисията на дентална клиника VM Dent е да развиваме дългосрочни отношения с нашите пациенти и да осигурим отлично
обслужване чрез персонализирана, честна, етична и информирана дентална грижа. При нас може да откриете
високотехнологично стоматологично оборудване и иновативни методи на лечение във всяка област на денталната медицина.

Научете повече

Защо да Изберете VM Dent

Висок професионализъм

Качествени материали

Достъпна Цена

Бърза Обратна Връзка

Експресно Лечение

Връзка с Пациента

Професионален Транспорт

Защо да Изберете VM Dent

Висок Професионализъм

Висок Професионализъм

Лекарите в нашата клиника имат дългогодишен опит в зъбните импланти с над 3000 третирани пациенти, на които сме помогнали да се върнат към нормалния си ритъм на живот и да преоткрият новата си усмивка.

Качествени материали

Качествени материали

нашата клиника използва само вискокачествени материали от реномирани производители с гаранция вурху продуктите.

Достъпна Цена

Достъпна Цена

Навсякъде цената на денталните услуги е висока, но ние от VM Dent разбираме това и се стремим да предложим индивидуални оферти на нашите пациенти. Не случайно при нас идват пациенти от цял свят, като с това те спестяват до 70% от стойността на лечнието си.

Бърза Обратна Връзка

Бърза Обратна Връзка

в нашата клиника държим не само на качеството, но и на експедитивността. За разлика от други дентални клиники, ние можем да ви консултираме безплатно и да съставим предварителна оферта в рамките на няколко часа. Няма нужда да чакате с месеци за среща със зъболекар.

Експресно Лечение

Експресно Лечение

Ние разполагаме със собствена зъботехническа лаборатория, оборудвана с най-модерната техника, което ни позволява да изработим вашите зъби за рекордно кратко време.

Връзка с Пациента

Връзка с Пациента

За нас психологическото състояние на пациента е ключово за успеха на денталната интервенция. Ние от VM Dent обичме да общуваме и да подготвяме клиентите си за предстоящата им процедура. За нашите чуждестранни клиенти ще се погрижи преводач, който е готов да отговори на всички техни въпроси.

Професионален Транспорт

Професионален Транспорт

за улеснение на нашите клиенти, клиниката предлага лимузина и шофьор при избор на един от двата 4 Звездни хотела с които работим.

Нашият процес

Екипът нa дентална клиника VM Dent е привърженик на индивидуалния подход и влага в лечението на всеки пациент нужната доза търпение, разбиране и внимание. Ние винаги започваме лечебния процес с консултация и солидна преподготовка. Първият преглед при нас е безплатен.

Нашите Услуги:

В дентална клиника VM Dent ние предлагаме изпитани практики в зъболечението, които съчетаваме с най-модерни уреди и техники, като не спираме да се обучаваме и развиваме, за да предлагаме най-доброто за нашите пациенти.

Научете повече

Направете своята
консултация

Полезно

Научете повече за денталната медицина и услугите, които предлага нашата дентална клиника.

Прочетете повече

Намерете ни удобно

До нас можете да пристигнете бързо и лесно със столичния градски транспорт. Клиниката ни се намира на 10 мин пеша от метростанция Г.М. Димитров, на ваше разположение са и автобуси 413, 88, 102, 94.

Свържете се с нас