Дентално лечение

с отлично обслужване

Безплатна консултация

Мисията на дентална клиника VM Dent е да развиваме дългосрочни отношения с нашите пациенти и да осигурим отлично
обслужване чрез персонализирана, честна, етична и информирана дентална грижа.

Дентална клиника VM Dent

Екипът на дентална клиника VM Dent е тясно специализиран в протетично, ортодонтско и имплантологично лечение. В ядрото на нашата клиника стои опитът и ноухауто на д-р Костадин Митов, основател на денталната клиника. Изцяло отдаден на оралната хирургия, д-р Костадин Митов продължава със старание и любопитство да надгражда своите умения и тези на колегите си с още специализации и курсове, за да лекува още по-добре и с по-иновативни методи.

Запазете час

Дентално лечение от ново поколение

Нашата клиника разполага със своя собствена лаборатория, която работи за нашите случаи и пациенти. Лабораторията ни е открита от началото на 2023 г. и в нея има зъботехнически машини от най-висок клас. Работата в лабораторията започва с отливането на гипсовият модел.

Гипсовия модел с фрезованите абътмани се сканира с помощта на скенер, след което на exocad се дизайнират бъдещите циркониеви арки. Те първо се пробват в устата на пациента, за да се види формата, големината, наклонът и разпределение с помощта на 3D printer Sprintray или другите два налични Pionext като се използва съответната дентална смола . Като се одобри така наречения plastic check се реже от циркон на CAD CAM-Programill Dry.

Запазете час

Протезите също са дигитализирани – изработва се дизайн на exocad. За Алайнери,ретайнери,шини за бруксизъм,шини за избелване се използва вакуумна машина. Абърманите се успоредяват на фрезапарат AmannGirrbach . След като бъде нанесена ръчно керамиката се пече в пещ на Ivoclar Vivadent.

Екипът на нашата лаборатория е млад и много позитивен. Дизайнерите и зъботехниците работят ръка за ръка заедно с нашите зъболекари и заедно обсъждат, създават и реализират новите усмивки, които Ви даваме.

Запазете час

Запознайте се с екипа

Зад екипа на VM Dent стоят нашите зъболекари, асистенти, фронт офис мениджъри, нашият шофьор и зъботехниците на собствената ни зъботехническа  лаборатория, която  работи за нашите пациенти. Всеки един от нас влага в лечението на Вас пациентите ни максимално старание, търпение, разбиране и внимание. Отдадеността към работата ни се демонстрира всекидневно и Вие със сигурност ще я забележите.