Дентално лечение

с отлично обслужване

Безплатна консултация

Мисията на дентална клиника VM Dent е да развиваме дългосрочни отношения с нашите пациенти и да осигурим отлично
обслужване чрез персонализирана, честна, етична и информирана дентална грижа.

Дентална клиника VM Dent

Екипът на дентална клиника VM Dent е тясно специализиран в протетично, ортодонтско и имплантологично лечение. В ядрото на нашата клиника стои опитът и ноухауто на д-р Костадин Митов, основател на денталната клиника. Изцяло отдаден на оралната хирургия, д-р Костадин Митов продължава със старание и любопитство да надгражда своите умения и тези на колегите си с още специализации и курсове, за да лекува още по-добре и с по-иновативни методи.

Запазете час

Дентално лечение от ново поколение

При нас може да откриете високотехнологично оборудване и иновативни методи за лечение във всяка област на денталната медицина.

Запазете час

Запознайте се с екипа

Екипът нa дентална клиника VM Dent е привърженик на индивидуалния подход и влага в лечението към всеки пациент нужната доза търпение, разбиране и внимание. Цялата отдаденост на всеки един към работата, която демонстрира всекидневно, служи за пример и мотивация.

Запазете час

Нашите услуги

В дентална клиника VM Dent ние предлагаме изпитани практики в зъболечението, които съчетаваме с най-модерни уреди и техники, като не спираме да се обучаваме и развиваме, за да предлагаме най-доброто за нашите пациенти.

Научете повече

Направете своята
консултация