Поставяне на филъри

Какво представляват филърите?

Поставянето на филъри се превърна в една от най-предпочитаните разкрасителни процедури. Защо? Филърите се използват за контуриране на лицето и за отстраняване на различни грапавини по кожата, включително асиметрии. Основната им задача е да придадат обем, където е недостатъчен.

В нашата клиника както в денталните процедури, така и при поставянето на филъри, даваме реалистични очаквания на пациентите си. Към корекциите по лицето подхождаме внимателно с оглед на индивидуалните желания и ги изпълняваме с правилна техника и подход.

Запазете час

ЗА КАКВО СА ПОДХОДЯЩИ ФИЛЪРИТЕ?

За коригиране на следните несъвършенства:

  • За увеличаване обема на устните.
  • За дребни до средно видими бръчки.
  • За запълване на атрофични белези. Или по-познати като белези от акне и прекарана шарка.
  • За извайване на контура на лицето – за повдигане на брадичка, скули, овала на лицето.
  • За корекция на зоната под очите – тъмни кръгове или хлътвания
Запазете час

Професионално дентално лечение

Нашата мисия е да развиваме дългосрочни отношения с нашите пациенти и да осигурим отлично
обслужване чрез персонализирана, честна, етична и информирана грижа. При нас може да откриете
високотехнологично оборудване и иновативни методи на лечение във всяка област на денталната медицина.

Хиалуроновите филъри съдържат хиалуронова киселина, която има свойството да привлича и съхранява водата в кожата и стимулират производството на колаген, благодарение на което тя изглежда по-здрава, освежена и еластична. Най-често се прилагат за запълване на бръчки, загуба на обем в определени области и за подобряване на контура на лицето, устните, скулите и брадичката.

Не е подходящо да се поставят филъри при бременност, кърмене, инфекции в областта на инжектиране и влошено общо състояние.

Основно предимство е съдържанието на хиалуронова киселина, която бива произвеждана естествено и от самия организъм, поради което рискът от алергична реакция е сведен до минимум. Възможни реакции след въвеждане на филър са локално зачервяване, леко подуване и в редки случаи появата на синини, които отминават за няколко часа до 1-2 дни.

Указания след поставяне на филър:
– да не се използват парни бани, сауни и да не се спортува в деня на поставяне на филъра
– да не се правят масажи на мястото на интервенцията в същия ден
– да не се излагат зоните на директна слънчева светлина и да не се посещават солариуми, докато не се успокоят третираните зони
– ефективността на процедурата се повишава при увеличен прием на вода
Ефектът от процедурата зависят от няколко фактори. От вида на хиалуроновия филър, както и от зоната, в която се въвеждат. Не бива да забравяме и за индивидуалните метаболитни свойства на организма. Ориентировъчно ефектът е видим между 6 и 12 месеца

Направете своята
консултация