Имплантология

Какво представляват зъбните импланти?

Зъбният имплант се състои от две части: костна част и надстройка. Имплантът имитира зъбен корен и по този начин успява да запази костта в участъците на липсващи зъби и целостта на усмивката ни.

В нашата практика  използваме на висококачествени швейцарски импланти. Работата с тези импланти ни позволява да предложим на нашите пациенти възможно най-добрите резултати. Също така разполагаме със собствена лаборатория,  като по този начин можем да контролираме всяка стъпка от процеса.

4 импланта с пластмасова конструкция от 12 зъба на цена 6000 лева.

Лечение с импланти

Безплатна консултация

Лечение с протези
(с и без импланти)

Често срещани в практиката ни са пациенти, които все още разполагат със собствени зъби, но не желаят да носят изцяло снемаеми протези или пък да сложат импланти в устата си. За тях предлагаме подобрение на зъбния статус с изграждане на дълготрайна и устойчива неподвижна мостова конструкция, мост или протеза.

Безплатна консултация

Собствена лаборатория

Нашата собствена лаборатория ни позволява да сме изключително гъвкави в процеса на работа, като осигуряваме бързи и точни решения за вашите нужди. Всеки етап от процеса се контролира от нашия опитен екип, гарантиращ високото качество на крайния продукт.

Безплатна консултация
0
Години опит
0%
Красива усмивка