Имплантология

Какво представляват зъбните импланти?

Зъбният имплант се състои от две части: костна част и надстройка. Имплантът имитира зъбен корен и по този начин успява да запази костта в участъците на липсващи зъби и целостта на усмивката ни.

4 импланта с пластмасова конструкция от 12 зъба на цена 5000 лева.

Лечение с импланти

Безплатна консултация

Лечение с протези
(с и без импланти)

Често срещани в практиката ни са пациенти, които все още разполагат със собствени зъби, но не желаят да носят изцяло снемаеми протези или пък да сложат импланти в устата си. За тях предлагаме подобрение на зъбния статус с изграждане на дълготрайна и устойчива неподвижна мостова конструкция, мост или протеза.

Безплатна консултация

Орална хирургия

Поставянето на импланти и изваждането на зъби са хирургически интервенции и като такива нашият екип се отнася към тях с високо внимание и прецизност. Често в зъболекарската практика се налагат и други орални операции като екстракция на мъдреци, премахване на кисти, синус лифт. Свържете се с нашия екип за консултация и ние ще намерим точното решение за вас.

Безплатна консултация

Професионално дентално лечение

Нашите разбирания, възгледи и общата мисия на екипа ни е да сме близо до нашите пациенти като вникваме максимално в техните нужди, очаквания и желания. Всеки един от нас се старае максимално в работата, комуникацията и  обслужването на пациентите. При нас може да откриете не само високотехнологично оборудване и дентални услуги, отговарящи на най-съвременните протоколи, но може и да получите човешко отношение и професионална грижа.